mcwg – Nieuws

Zwangerschapsverlof:

Momenteel is onze doktersassistente, Willemijn van Bemmel, met zwangerschapsverlof.
Zij verwacht half juni haar eerste kindje.
Vanaf 1 oktober zal ze weer aanwezig zijn in de praktijk op dinsdag en woensdag.

Willemijn was o.a. verantwoordelijk voor de in/uitschrijvingen, nieuwe patiënten en het wrattenspreekuur.
U kunt hiervoor nu terecht bij Liza de Zoeten. Zij is aanwezig op maandagmiddag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Wij wensen Willemijn een mooie tijd toe!

Wrattenspreekuur:

Het wrattenspreekuur is in het vervolg op woensdagmiddag van 15.30 – 16.30 uur. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken

 Griepprikken 2018:

Dinsdag 30 oktober 2018:
> Groenekan 17.00 – 18.00 uur
> Westbroek 19.00 – 20.00 uur

Woensdag 31 oktober 2018:
> Maartensdijk (Dijcksteate) 14.00 – 15.00 uur
> Westbroek 16.00 – 17.00 uur

De uitnodigingen voor de griepprik komen er weer aan. Wanneer u in aanmerking komt voor de griepprik en voor 15 oktober geen uitnodiging heeft ontvangen verzoeken wij u vriendelijk contact met de praktijk op te nemen.

Nieuwe collega:

Sinds kort werkt Liza van de Zoeten bij ons in de praktijk als doktersassistente. Wij zijn erg blij met haar in ons team. 


Privacy wetgeving

In verband met de nieuwe privacy wetgeving is het vanaf heden niet toegestaan om medicijnen zonder toestemming van u aan een ander persoon mee te geven.
Wilt u toch dat de medicijnen aan een ander meegegeven worden, kan dat natuurlijk altijd. Hiervoor is wel uw schriftelijke of telefonische toestemming nodig. Dat noteren wij dan in uw dossier, zodat dit is vastgelegd. Privacyreglement

 

Klachten?

Wij proberen onze patiënten altijd zo goed mogelijk te helpen. Mocht het toch zijn dat u een klacht heeft over de praktijk dan kunt u dit uiteraard met ons bespreken. U kunt hiervoor ook een formulier invullen. Deze kunnen wij u toesturen of is beschikbaar in de praktijk.

 

Nieuwe huisarts in opleiding:

Sinds december 2017 hebben wij een nieuwe huisarts in opleiding in de praktijk. Haar naam is Marloes Sinnema. Zij is werkzaam op maandag en woensdag. U kunt op deze dagen een afspraak bij haar inplannen.

 

Landelijk Schakelpunt (LSP)

Uw huisarts en uw apotheek kunnen uw medische gegevens delen met andere zorgverleners. Bijvoorbeeld als een andere arts of apotheek uw medische gegevens nodig heeft om u snel, goed en veilig te helpen. Het delen van uw medische gegevens gebeurt via het Landelijk Schakelpunt (LSP). Maar alleen als u dat goed vindt. Op de website www.vzvz.nl vindt u meer informatie over het LSP. Wilt u toestemming geven voor het delen van medische gegevens via het LSP dan kunt u dit doen via www.ikgeeftoestemming.nl. Onze assistente kan u uiteraard ook meer uitleg geven over bovengenoemde informatie.

 

Ontheffing Korssesteeg Westbroek

I.v.m het sluipverkeer in Westbroek is er de regeling dat u zonder ontheffing ‘s morgens tussen 6.00 uur en 9.00 uur niet de Korssesteeg over mag richting Westbroek en ‘s middags tussen 16.00 uur en 18.00 uur niet de Korssesteeg over mag richting Maartensdijk. Aangezien u bij ons in de praktijk aangesloten bent is er de mogelijkheid om hiervoor een ontheffing aan te vragen. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met de assistente. Indien u al een ontheffing heeft en deze (bijna) verlopen is kunt u rechtstreeks een nieuwe aanvragen bij Gemeente de Bilt via telefoonnummer: 030-2289411.

 

LET OP: DIT GELDT VOOR DE PATIËNTEN IN WESTBROEK EN GROENEKAN!

 

Online afspraken maken of medicatie bestellen:

(sept. 2016) Het is tegenwoordig mogelijk om zelf online een afspraak te maken met uw huisarts (zie onderstaande link). Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om via deze link uw medicatie te bestellen. Via deze website kunt u zich registreren. Op deze manier verleent u toestemming aan ons om uw gegevens klaar te zetten zodat u de medicatie kunt bestellen. Na het registreren kunt u altijd inloggen en kunt u elk gewenst moment van de dag uw medicatie bestellen of een afspraak inplannen.

Online afspraak maken

Online medicatie bestellen

 

 

 Spreekuur in Maartensdijk

Wij zijn gestart met een spreekuur in Maartensdijk. Op maandag vanaf 17.30 uur kunt u op de 1e verdieping van Dijckstaete (Maertensplein 98, Maartensdijk) terecht bij Dr. Mientjes op het spreekuur. Let op: Dit is alleen op afspraak. U kunt hiervoor de assistente benaderen.